Olen auttanut satoja yrityksiä, tuhansia toimitusjohtajia,
myyjiä, asiantuntijoita ja asiakaspalvelijoita asiakasta arvostavan arvon myynnin ja luonnin äärelle

Miksi perustin Innomaatin

Perustin Innomaatti Oy:n 2006 pitkästä intohimostani ymmärtää mistä myynnissä oikein on kyse. Visiona oli kiteyttää myynnin ydin ja jakaa se mahdollisimman monelle asiasta kiinnostuneelle asiakkaalle. Matka on vielä kesken, mutta paljon on ehtinyt jo tapahtumaankin. Vuosien varrella on myynnistä ja sen kouluttamisesta hurjasti lisää.

Myynnin ja Arvon filosofiaa

Kun myynnin ajatuksia keittää kasaan riittävän kauan jää jäljelle asian ydin, ellei keitos pala pohjaan. Mitä pidempään asiaa on pyörittänyt sen kirkkaammaksi kuva myynnistä on muodostunut. Myynti on yksinkertaista puuhaa. Siinä pätee yksinkertaiset lait ja näiden kaikkien seikkojen ytimessä on asiakas. Lähes holistinen halu ymmärtää mitä asiakas ajattelee on ollut oman myyntifilosofiani kantava ajatus. Olen käynyt arvon käsitettä läpi tuhansien ihmisten kanssa ja aiheesta esille nousevat ajatukset sekä keskustelut eivät vieläkään lakkaa kiinnostamasta minua. Mitä arvo on ja miten sitä voisi luoda asiakkaalle?

Itse myyntityö kiteytyy käytännössä asiakasymmärryksemme testaamiseen kerta toisensa jälkeen asiakkaan kanssa. Myynnin parhaiden käytäntöjen laatiminen on helpompaa mitä paremmin asiakasta ymmärtää. Palvelumme ja työkalumme pyörivät pitkälti tämän teeman ympärillä.

Satoja hankkeita ja tuhansia koulutettuja

Toimimme suoraan ja avainkumppaniemme kanssa
tarjotessamme palveluitamme yrityksille ja yhteisöille.

Innomaatti on toteuttanut asiakasprojekteja yli 400 yrityksen kanssa. Joukosta löytyy listatuista yrityksistä Start-up:eihin. Yhteisenä nimittäjänä asiakkaissamme on halu ja mahdollisuus käydä myynnillistä vuoropuhelua asiakkaan kanssa. Suuremmissa hankkeissa teemme yhteistyötä luottokumppaniemme kanssa nuppiluvun ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi.

referenssit

Yrittäjäurani aikana olen toiminut pitkään kahden yrityksen Innomaatti Oy ja Efecto Oy:n toimitusjohtajana. Tässä työssä hattuja on ollut monenlaisia vuokramyyntijohtajasta yritysvalmentajaan. Olen toteuttanut satoja erilaisia kehityshankkeita myynnin sisällön, työkalujen, johtamisjärjestelmien sekä liiketoimintamallien kehittämiseksi. Olen vetänyt lukuisia strategiakierroksia ja kehittänyt ketterin menetelmin asiakkaideni asiakasymmärrystä ja myyntiä.

Erityisen kiinnostunut olen ollut siitä miten uusia ajatuksia voi herättää henkiin yrityksissä ja ihmisissä. Tämä on ehkä kaikkein haastavin aihe missä hyvänsä kouluttamisessa ja konsultoinnissa. Oma valintani on ollut hankkia laajakirjoista oppia siitä miten ihmiset oppivat ja mikä saisi heidät muuttumaan. Tämä aihe myynnin lisäksi on ollut ehkä kaikkein kiehtovinta oppimista ja matka on vielä kesken.

Avainkumppanit

Olen toteuttanut satoja valmennuksia ja kehityshankkeita näiden avainkumppanieni kanssa: Aalto School of Business Small Business Center, Aalto Start-Up Center, Aalto University Executive Education, Toimitusjohtajakoulu, Management Institute of Finland ja Spinno

Ennen uraani valmentajana, kouluttajana ja konsulttina olen toiminut varsin monipuolisissa tehtävissä useissa kansainvälisissä ja kotimaissa yrityksissä Liiketoiminnan vetäjänä, kehittäjänä ja myyjänä, asiantuntijana. Takaa löytyy sellaisia yrityksiä kuten Unisys, Reuters, Banque Indosuez, Feeniks Trading, OKO, Unic, Nixdorf

Toivon, että näistä ajatuksista on iloa sinulle ja kenties voimme tehdä jotain yhdessä toimintanne kehittämiseksi.

Soitellaan!

Kalle Reunanen
044 011 2626
Innomaatti Oy

Malmin Lentoasema
00700 Helsinki

kumppanit